2011. május 24., kedd

Újra él a Nyughatatlan!

Mi a Nyughatatlan Klub?
A Nyughatatlan Klub egy olyan interneten keresztül működő találkahely, amely azért jött létre, hogy az egymástól nagyobb távolságra levő keresztyének is kapcsolatban tudjanak lenni. Ennek érdekében létrehoztunk az oldalon fórumot, képeslapküldőt, csevegőt...

Mikor kezdtétek?
A Nyughatatlan Klub ötlete 2003 decemeber közepén fogant meg fejünkben, igaz akkor még nem egészen ilyennek képzeltük el. Még decemberben el is készült a parokia.hu oldalon egy bemutatkozó, érdeklődéskeltő oldalunk; ebből nemsokára megszületett a mostani helyen is elérhető bővebb oldal.

Mit jelent Nyughatatlan tagnak lenni?
Azt jelenti, hogy azzal amit a bemutatkozás oldalon írunk egyetértesz; azaz te is úgy látod, hogy szükség van arra, hogy mindent elkövessünk azért hogy ne elrejtőző szoba-keresztyén életet éljünk, hanem mutassuk meg mit jelent: "vállalni és vallani" azt, hogy Krisztus megszabadított a halál gyötrelmétől.

Hogy válhatok én is Nyughatatlan taggá?
Nagyon egyszerűen. Nézz szét az oldalon. Olvass bele a cikkekbe. Küldj képeslapot. Mutatkozz be a fórumban. Oszd meg véleményed másokkal a csevegőben. Ments le énekszövegeket. Küld el a te kedvenced nekünk. Vagy tégy bármit ami a Nyughatatlan Klubbal kapcsolatos.

Mivel jár a Nyughatatlan tagság?
Semmi féle anyagi vonzata nincs. Az oldal a következő ige szerint működik: "Ingyen vettétek, ingyen adjátok." Máté 10,8b
Célunk, hogy lehetőleg minél több embernek mondhassuk el, hogy Isten létezik és jobban szereti az embereket mit ahogy azt mi valaha is elképzelhetnénk. És hogy mennyire jó némelykor megtapasztalni az Ő szeretetét és  gondoskodását.   Gyere, Nézz  körül,és ha jónak látod,regisztrálj: >>  http://nyughatatlan.try.hu  <<   

8 megjegyzés:

Hevel írta...

Ez igazán nagyszerű! Jó dolog látni, hogy milyen pozitív vállalkozások vannak az interneten! Bár nem osztom a hiteteket, ha bármiben tudok segíteni, kérlek szólj. :)

Zsotza írta...

Köszönöm,Hevel a bátorítást!Nem elég hívőként / vallásosként panaszkodni,hogy "tele az Internet rossz dolgokkal",hanem tenni is kell,hogy legyenek szellemi-lelki értékek is. Szóval... igyekszünk! [;-<))

Hevel írta...

Off: Szeretném a blogodat benevezni a Your Blog Rocks! blog "verseny"-be, amit néhány barátunkkal készülünk indítani. Lesz egy specifikusan magyar kategória, de még az is lehet, hogy több is (egyelőre a legtöbb nevezés magyar nyelvű blogokra van). Még csak az alapozás időszakában járunk, de elkezdtük gyűjteni a nevezéseket. Semmi igazán nagy nyeremény nincs, a magyar kategóriák "győzteseinek" ajánlott fel egy jelképes ajándékot az egyik résztvevő, kb. 250 ft értékben, kézzel készült hűtőmágnes, CD, stb.

Több infó pár órán belül itt lesz:

http://kosherkola.com/blogsrock

Bárki nevezheti a saját vagy barátai blogját, de más blogjának nevezésekor engedélyt kérünk a blog tulajától.

Zsotza írta...

Köszönöm szépen, Hevel, megtisztelő az én nagyon kicsiny,és jelentéktelen blognak látszó oldalamra nézve. Nézegettem az Általad küldött oldalt,és a blog-kategóriákat,de nem látom,hova illene be. Nem vagyok külföldön élő magyar, nem illek bele a keresztény /iszlám / izraelita-judaista kategóriába sem,mivel igen vegyes a net-naplóm tartalma. Persze,ha a "citrom-díjért" kell indulni,az más.

Hevel írta...

Ezzel szemben magyarul blogolsz, szóval a sima magyarul lévő blog kategóriába beleillesz! Ez a Foreign Blogs - Hungarian ketgória, mivel a szervezési szemszögből foreign vagy. :)

Zsotza írta...

Köszönöm,Hevel! Én pont magyarországi szempontból néztem a "foreign" "külföldi" kategóriát! [;-<)) Talán ebbe "beleférek".

Hevel írta...

Átneveztem Blogs in Hungarian-re. :) Így egyértelműbb.

Zsotza írta...

Na,így még a zsotza is megérti! [;-<)) Köszönöm!